Masterclass Mosselen
- Schrijver: Piet Devriendt (België)
- Soort boek: mosselen kookboek
- Uitgever: Carrera Culinair
- Verschijnt: 7 september 2022
- Omvang: 160 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek
- Prijs: € 17,99
- Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol
Flaptekst van het mosselen kookboek
In Masterclass Mosselen laat Piet Devriendt aan de hand van 50 recepten zien dat je met mosselen oneindig kunt variëren. Nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit. Piet Devriendt is mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberg. ‘Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes.’
Piet Devriendt (1961) baat samen met zijn vrouw Caroline en hun twee zonen sinds 1986 De Oesterput in Blankenberge uit. Zij zijn de vierde generatie, want Piets overgrootvader startte al in 1885 met een groothandel in schaaldieren. Piet is een gerenommeerde chef, die zijn mosselen zelfs al op Tomorrowland en in Dubai mocht klaarmaken.
Pascalle Bonnier, Mathijs Kok – Masterclass Havermout
havermout kookboek
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 7 september 2022
Jasper Kool – Masterclass Tosti
tosti kookboek
Uitgever: Carrera Culinair
Verschijnt: 7 september 2022