Merijn Tol De bijbel van de Libanese keuken Recensie en informatie over de inhoud van het kookboek waarin de keuken van Libanon centraal staat. Op 24 maart 2023 verschijnt bij uitgeverij Carrera Culinair het landenbijbel kookboek nummer 11 over de keuken van Libanon, geschreven door Merijn Tol.
Merijn Tol De bijbel van de Libanese keuken recensie en informatie
Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van je het kookboek De bijbel van de Libanese keuken. Het boek is geschreven door Merijn Tol. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit omvangrijke kookboek ruim 230 gerechten en recepten uit de rijke keuken van Libanon.
De bijbel van de Libanese keuken
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul
- Schrijfster: Merijn Tol (Nederland)
- Soort boek: Libanees kookboek
- Uitgever: Carrera Culinair
- Reeks: Landenbijbel kookboek 11
- Verschijnt: 24 maart 2023
- Omvang: 496 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek / ebook
- Prijs: € 34,99 / € 14,99
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van het kookboek met gerechten uit Libanon van Merijn Tol
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken.
In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten recepten, dorsgerechten en bijzondere familierecepten.