Julius Jaspers Kerstbijbel kookboek recensie en informatie over de gerechten en recepten. Op 15 oktober 2024 verschijnt bij Carera Culinair kookbijbel 37 van Julius Jaspers het kookboek en naslagwerk voor een onbezorgde kerst. Hier lees je informatie over de inhoud van het kookboek, de auteur, de gerechten en recepten en over de uitgave.
Julius Jaspers Kerstbijbel kookboek recensie en informatie
Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Kerstbijbel, het nieuwe kookboek van Julius Jaspers, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.
Kerstbijbel
Van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit
- Auteur: Julius Jaspers (Nederland)
- Soort boek: kerstkookboek
- Uitgever: Carrera Culinair
- Reeks: Kookbijbel 37
- Verschijnt: 17 oktober 2024
- Omvang: 496 pagina’s
- Uitgave: gebonden boek /ebook
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van het kookboek met kerstgerechten van Julius Jaspers
In Kerstbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 recepten voor de kerstdagen. Geniet vooraf van ceviche van kabeljauw met gele biet, rosbief met mierikswortel en uienmarmelade of crèmesoep van aardpeer. Serveer selderijknol of zeebaars in zoutkorst, eend met sinaasappelsaus of een klassieke kerstrollade als showstopper op tafel met aardappeltorentjes of geroosterde pastinaak ernaast. Stoof eens konijn met pruimen en speculaas of maak hachee van wild zwijn. Sluit zoet af met Christmas pudding, citroen-meringuetaart of madeleines.
Julius Jaspers (14 augustus 1962, Ouderkerk aan den Amstel) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL’s Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.