Julius Jaspers – Eenpansbijbel

Julius Jaspers Eenpansbijbel, Kookbijbel 34. Op 18 oktober 2023 verschijnt bij uitgeverij Carrera Culinair het nieuwe kookboek van de bekende chef Julius Jaspers waarin nu recepten van eenpansgerechten centraal staan. Op deze pagina kun je informatie lezen over de inhoud van het kookboek. Daarnaast is er aandacht voor boekbesprekingen en recensie van de Eenpansbijbel van Julius Jaspers.

Julius Jaspers Eenpansbijbel

Julius Jaspers is op 14 augustus 1962 geboren in Ouderkerk aan de Amstel. Hij is al bijna zijn hele leven bezig met koken. Het begon al vroeg want op de middelbare school kluste hij al bij als kok. Al jong had hij zijn eerste restaurant.

Vanaf 2010 tot 2013 was hij medepresentator van het RTL tv-programma topchef waardoor hij landelijke bekendheid kreeg. Ook publiceerde hij een aantal goed verkopende kookboeken. De eerste is Stoofbijbel dat in 2019 verscheen, gevolgd door BBQbijbel in 2021. In april 2023 verschenen tegelijkertijd BBQ The Next Level en Hamburgers. En dan verschijnt nu, nog geen half jaar later deel 34 in de reeks Kookbijbels, Eenpansbijbel, waarover hier uitgebreide informatie te lezen is.

Julius Jaspers Eenpansbijbel

Eenpansbijbel

Kookbijbel 34

  • Auteur: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Serie: Kookbijbel
  • Verschijnt: 18 oktober 2023
  • Omvang: 496 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 34,99 / € 19,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe kookboek met eenpansgerechten

Van noedelsoep met ballen tot bloemkoolmasala en van skillet lasagne tot chocolade-marsmallowtaart; in Eenpansbijbel van Julius Jaspers vind je meer dan 200 makkelijke recepten die je in een pan kunt bereiden. Van soepen en stoven, pasta- en rijstgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk vega tot aan zalig zoet. Allemaal zijn het heerlijke eenpansgerechten. Ook geeft Julius tips voor de ideale pan en smaakvolle ingrediënten voor in je keukenkastje. Natuurlijk ontbreken ook de basisrecepten en condimenten niet.

Bijpassende boeken