Jill Mahon Ik wil geen seks recensie en informatie memoir en boek met haar verhaal. Op 28 januari 2025 verschijnt bij uitgeverij Lebowski het boek van festivalorganisator en redacteur bij televisie, Jill Mahon. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.
Jill Mahon Ik wil geen seks recensie en informatie
- “Dit boek laat op een pijnlijke en grappige manier zien dat misbruik graag ontkend wordt, door iedereen.” (Tim Hofman)
- “Ontroerend, liefdevol en openhartig van begin tot eind.” (Nadia Moussaid)
- “Wat een verhaal. Het is bikkelhard, heel erg grappig en genadeloos. Ik heb gehuild, gelachen en gefantaseerd. Kortom: een perfect boek.” (Nienke ’s Gravenmade)
Ik wil geen seks
Dit is ook mijn verhaal
- Auteur: Jill Mahon (Nederland)
- Soort boek: memoir
- Uitgever: Lebowski
- Verschijnt: 28 januari 2025
- Omvang: 384 pagina’s
- Uitgave: paperback / ebook
- Prijs: € 23,99 / € 11,99
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van de memoir over seksueel misbruik van Jill Mahon
Jill groeide op in een Brabantse kroeg en verhuisde op haar negentiende naar Amsterdam. In Ik wil geen seks neemt ze ons mee in haar zoektocht naar intimiteit en vergeving. Met herinneringen aan de Pub uit haar jeugd, seksdates, familieruzies, haar nieuwe thuis, rouwpogingen, ayahuascaceremonies én een heel fijne vakantie met haar moeder. Want, dikke vette spoiler: het komt allemaal goed. Dit is Jills openhartige verhaal over liefde, seks, intergenerationeel trauma, erkenning én wat er gebeurt wanneer mensen die dichtbij staan dan eindelijk zeggen: dit heb ik ook meegemaakt.
Jill Mathon is geboren in 1986. Ze heeft een BA in Sociale Wetenschappen, studeerde Forensische Orthopedagogiek en heeft een Master Communicatiewetenschap. Haar carrière ging vanuit daar alle kanten op. Van werken in een jeugd-tbs tot jongerentrendwatcher. Van festivalorganisator tot redacteur bij televisie, o.a. op de Spuiten & Slikken-redactie en bij Nadia. En van copywriter bij een reclamebureau tot freelance allesdoener. Maatschappelijke thema’s, gelijkwaardigheid en jongeren vormen hierin altijd de rode draad.