Janneke Vreugdenhil Glutenvrije bijbel kookboek recensie en informatie

Janneke Vreugdenhil Glutenvrije bijbel kookboek recensie en informatie

Glutenvrije bijbel

230 glutenvrije recepten voor elke dag van de week

  • Auteur: Janneke Vreugdenhil (Nederland)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Reeks: Kookbijbel 25
  • Omvang: 496 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Janneke Vreugdenhil Glutenvrije bijbel kookboek recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van de Glutenvrije bijbel, het nieuwe kookboek van Janneke Vreugdenhil, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Flaptekst van het glutenvrij kookboek van Janneke Vreugdenhil

Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutenovergevoeligheid. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan.

Voor Glutenvrije bijbel ontwikkelde Janneke Vreugdenhil (die zelf glutensensitief is) meer dan 230 verrukkelijke, goed maakbare recepten die van eten weer een feest maken: van bagels tot boekweitbroodjes, van havertortilla’s tot hartige taart, van kaasschnitzel tot kerststol en van pain gris tot pompoenlasagne. Dit boek staat boordevol recepten om iedere dag glutenvrij, maar zéker niet minder lekker te eten.

Janneke Vreugdenhil (25 september 1968, Maasland) is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma’s. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder De bijbel van de Nederlandse keukenComfort foodI love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food – waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Bijpassende boeken