De grote reis van Aap en Mol gouden boekje van Gitte Spee

Gitte Spee – De grote reis van Aap & Mol

Gitte Spee De grote reis van Aap & Mol recensie en informatie over het nieuwe kleuterboek in de reeks Gouden Boekjes van de Nederlandse kinderboekenschrijfster. Op 24 oktober 2024 verschijnt bij Uitgeverij Rubinstein een nieuw luxe Gouden Boekje van Gitte Spee. Hier lees je informatie over de inhoud van het kinderboek, de schrijfster en over de uitgave.

Gitte Spee De grote reis van Aap & Mol recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van Gitte Spee De grote reis van Aap & Mol, het peuterboek van Gitte Spee, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Gitte Spee De grote reis van Aap & Mol

De grote reis van Aap & Mol

Een luxe Gouden Boekje

  • Schrijfster en tekenaar: Gitte Spee (Nederland)
  • Soort boek: peuterboek, voorleesboek
  • Uitgever: Rubinstein
  • Verschijnt: 24 oktober 2024
  • Omvang: 32 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het Gouden Bokje van Gitte Spee

Met grote stappen loopt Aap door het bos en over het natte gras. Tijd om zijn vriend Mol op te zoeken. Maar als Aap bij het hol van Mol aankomt, ziet hij dat het hol vol water staat! ‘Alles is nat, Aap!’ zegt Mol verdrietig. Aap steekt zijn lange armen uit naar Mol en tilt hem omhoog. ‘Kom mee, Mol. We gaan op zoek naar een droge plek.’

Zo begint de grote reis van Aap & Mol, op zoek naar een mooie plek voor Mol. Onderweg ontmoeten ze nieuwe vrienden, maar ook gevaarlijke vijanden. Ze gaan langs rivieren, heuvels en kastelen. Waar kan Mol gaan wonen?

In Kasteel Groeneveld in Baarn, zijn de originele tekeningen uit het boekje te zien zijn, aangevuld met informatie over het Geopark. Deze tentoonstelling blijft een half jaar lang in het kasteel te bezoeken.

Bijpassende boeken en informatie