Een nieuw woord voor liefde graphic memoir over een scheiding van Marieke van Ditshuizen

Marieke van Ditshuizen – Een nieuw woord voor liefde

Marieke van Ditshuizen Een nieuw woord voor liefde recensie en informatie nieuw boek en graphic memoir. Op5 november 2024 verschijnt bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar de graphic memoir van Marieke van Ditshuizen over vallen en opstaan na een scheiding. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Marieke van Ditshuizen – Een nieuw woord voor liefde recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Een nieuw woord voor liefde, het nieuwe boek van de Nederlandse illustrator en schrijfster Marieke van Ditshuizen, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Marieke van Ditshuizen Een nieuw woord voor liefde

Een nieuw woord voor liefde

Een graphic memoir over vallen en opstaan na een scheiding

  • Auteur: Marieke van Ditshuizen (Nederland)
  • Soort boek: graphic memoir
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 5 november 2024
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe graphic novel van Marieke van Ditshuizen

Als Marieke en de vader van haar kinderen tijdelijk uit elkaar gaan blijkt dat een afslag op een onomkeerbare weg waarvan ze op dat moment de gevolgen nog niet kan overzien. Er volgt een periode vol verdriet, woede en verwarring, maar tijdens dit verwerkingsproces leert ze ook veel over zichzelf.

Zodra de donkere wolken beginnen weg te trekken komt er steeds meer ruimte voor lichtheid, een gevoel van bevrijding én voor nieuwe liefdes, al blijkt die nieuwe realiteit weerbarstig. Uiteindelijk realiseert Marieke zich dat de liefde zich niet laat dwingen, en dat niet alles maakbaar is.

Marieke van Ditshuizen is illustrator van vele kinderboeken voor diverse uitgeverijen. Ze illustreerde o.a. Zing, zing, zing de wereld rond, De koning van de flatHet mooiste van Annie M.G. SchmidtVan honingbij tot hagelslag en Naar bed gaan is gedoe. Daarnaast geeft ze cursussen en workshops kinderboeken illustreren. Dit is haar eerste boek voor volwassenen.

Bijpassende boeken