Jasmijn Beerthuis – Extra kookboek

Jasmijn Beerthuis Extra kookboek recensie en informatie over de gerechten en recepten. Op 8 oktober 2024 verchijnt bij uitgeverim Carrera Culinair het eerste kookboek van de culinair redacteur en receptontwikkelaar Jasmijn Beerthuis. Hier lees je informatie over deinhoud van het kookboek, de schrijfster en over de uitgave.

Jasmijn Beerthuis Extra kookboek recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Extra, het nieuwe kookboek van Jasmijn Beerthuis met overdadige smaken, slimme shortcuts en simpele technieken om elke dag extra lekker te eten, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Jasmijn Beerthuis Extra kookboek

Extra

Overdadige smaken, slimme shortcuts en simpele technieken om elke dag extra lekker te eten

  • Auteur: Jasmijn Beerthuis (Nederland)
  • Soort boek: kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 8 oktober 2024
  • Omvang: 204 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe kookboek van Jasmijn Beerthuis

Extra gaat over de ultieme door-eet-factor op je bord: eten waar je intens gelukkig van wordt en tot de laatste hap van geniet. Ik beloof je dat extra koken niet veel tijd of moeite hoeft te kosten. Een groot deel van dit boek draait om simpele trucs voor textuur- en smaakexplosies. Speciaal voor mensen die na een lange dag lekker willen eten, maar net zo ongeduldig zijn als ik. Voor de liefhebber staan er ook technieken en tips op het menu om je kookrepertoire te upgraden. Van pasta tot zoet en van salade tot soep: doe maar een beetje extra op je bord, want gewoon is al saai genoeg.

Jasmijn Beerthuis (@jasmijnbeerthuis) werkt als culinair redacteur en receptontwikkelaar voor onder andere delicious. en Picnic. Eerder werkte Jasmijn voor RTL424Kitchen en verschillende foodmerken waar ze televisie over eten maakte en kookboeken, videoformats en receptuur ontwikkelde. Ook had ze een eigen bakbedrijf en was ze als Chef Culinair verantwoordelijk voor de culinaire inhoud van Allerhande. Met de Slow Food Youth Network Academie dook ze van bodem tot bord in ons voedselsysteem. EXTRA is haar eerste persoonlijke kookboek.

Bijpassende boeken