Little Book of Fendi boek over het modehuis door Laia Farran Graves

Laia Farran Graves – Little Book of Fendi

Laia Farran Graves Little Book of Fendi recensie, review en informatie boek met het verhaal van het iconische modehuis Fendi. Op 1 oktober 2024 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het boek over de geschiedenis van het Italiaanse modemerk Fendi. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Laia Farran Graves Little Book of Fendi recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie van Little Book of Fendi, het Nederlandstalige boek met het verhaal van het iconische modehuis Fendi, besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Laia Farran Graves Little Book of Fendi

Little Book of Fendi

Het verhaal van het iconische modehuis Fendi

  • Auteur: Laia Farran Graves
  • Soort boek: modeboek
  • Origineel: Little Book of Fendi (2024)
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 1 oktober 2024
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Flaptekst van het boek over het modehuis Fendi

Little Book of Fendi vertelt het verhaal van een van de oudste mode-dynastieën in Italië, beschreven door gerenommeerd modejournalist Laia Farran Graves en tientallen prachtige beelden van zowel de catwalk als achter de schermen.

Fendi, dat werd opgericht als leder- en bontwinkel in Rome, 1925, is een van de mooiste en meest bewonderde luxemerken ter wereld. Het familiebedrijf, dat bekendstaat om zijn aandacht voor detail, vernieuwende ontwerpen en het kenmerkende ‘dubbele F’-logo, heeft de mode-industrie veroverd en een cultstatus bereikt onder beroemdheden en fashionista’s met de iconische Croissant, Peekaboo en Baguette ‘It’ bags.

De leiding van het familiebedrijf werd in de jaren zestig overgenomen door de vijf dochters van de oprichter. Het kreeg bekendheid tijdens de Dolce Vita-periode in Italië toen grote filmsterren als Sophia Loren en Claudia Cardinale het omarmden. Karl Lagerfeld zorgde ervoor dat het merk ook daarna relevant en geliefd bleef. Nu ontwerper Kim Jones artistiek directeur is, is Fendi nog altijd even diep ingebed in de populaire cultuur en wordt het gedragen door beroemdheden als Rihanna, Jennifer Lopez en Bella en Gigi Hadid.

Bijpassende boeken