Het verhaal van Nike boek van Josh Sims

Josh Sims – Het verhaal van Nike

Josh Sims Het verhaal van Nike recensie, review en informatie over de inhoud van het mode- en lifestyleboek over het beroemde Amerikaanse merk. Op 3 december 2024 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het boek over het legendarische sneakermerk Nike, geschreven door Josh Sims. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Josh Sims Het verhaal van Nike recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van het boek Het verhaal van Nike, Een ode aan het legendarische merk, geschreven door Josh Sims, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Josh Sims Het verhaal van Nike

Het verhaal van Nike

Een ode aan het legendarische merk

  • Auteur: Josh Sims (Verenigde Staten)
  • Soort boek: lifestyleboek, modeboek
  • Origineel: A Pocket Guide to Nike (2024)
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 3 december 2024
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Flaptekst van het boek over de sneakers van Nike

In Het verhaal van Nike ontdek je aan de hand van de achtergrondverhalen van Josh Sims hoe het legendarische sneakermerk Nike de wereld veroverde. Van het bescheiden begin in een werkplaats in Oregon tot mondiaal symbool van sportiviteit en stijl.

Dit boek biedt je een unieke inkijk in de wereld van visionairs als Phil Knight en Bill Bowerman, die met hun onvermoeibare streven naar uitmuntendheid een revolutie teweegbrachten in de wereld van de sport en de mode. Van de iconische Air Max tot de succesvolle samenwerkingen met Michael Jordan en Kobe Bryant, en alle modellen daartussenin – dit boek laat geen schoen onbesproken.

Een perfect cadeau voor de sneakerverzamelaar!

Maria Luisa Miraldi Sneakers De klassiekers recensieMaria Luisa Miraldi – Sneakers De klassiekers
Iconische modellen, cultuur en stijl
lifestyleboek, modeboek
Mode, sport, cultuur en geschiedenis komen samen in dit geïllustreerde koffietafelboek. Van elk model wordt de culturele en historische relevantie belicht met mooie foto’s, context en technische specificaties…lees verder >

Bijpassende boeken

Afbeelding bovenzijde: A. Rotker (Unsplash)