Idee voor het kerstdiner feelgood kerstroman van Eveline Heijnen

Eveline Heijnen – Idee voor het kerstdiner

Eveline Heijnen Idee voor het kerstdiner recensie en informatie over de inhoud van de feelgood kerstroman. Op 24 september 2024 verschijnt bij Uitgeverij Loft Books de kerstroman van de Nederlandse schrijfster Eveline Heijnen. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Eveline Heijnen Idee voor het kerstdiner recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Idee voor het kersdiner, de feelgood kerstroman van Eveline Heijnen dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Eveline Heijnen Idee voor het kerstdiner

Idee voor het kerstdiner

Kan haar ideale partner ooit aan haar fantasieën voldoen?

  • Auteur: Eveline Heijnen (Nederland)
  • Soort boek: feelgood kerstroman
  • Uitgever: Loft Books
  • Verschijnt: 24 september 2024
  • Uitgave: ebook
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol

Flaptekst van de feelgood kerstroman van Eveline Heijnen

Deborah wil niet alleen zijn met de kerst en roept de hulp in van Michiel. Soms lopen plannen anders dan je van tevoren verwacht…
Deborah heeft een schrijftalent. Ze weet werkelijk overal inspiratie uit te halen. Als ze een lotgenoot vindt die de kerstdagen net als zij alleen door gaat brengen, ziet ze daar een verhaalidee in. Maar hoe leuk zou het zijn als ze er dit keer geen duizenden woorden over schrijft, maar het plan daadwerkelijk tot leven laat komen?

Voor dat plan heeft ze hulp nodig. Souschef Michiel gaat direct in haar wilde ideeën mee. Hoe vaker Deborah hem treft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat ze werkelijk alle eigenschappen van Michiel wil toevoegen aan de love interest in haar volgende manuscript.Zal Deborah ooit zelf een man treffen die haar zelfbedachte hoofdpersonages evenaart?

Eveline Heijnen woont met haar man, dochter en zoon in Schiedam. Daar staat ze ook voor de klas als docent wiskunde. Buiten werk en gezin om maakt ze graag tijd om (véél) te lezen en te schrijven. Voor haar de perfecte rustmomenten in het verder zo gehaaste leven.

Bijpassende boeken