The great library of tomorrow Het boek der wijsheid fantasyboek van Rosalia Aguilar Solace

Rosalia Aguilar Solace – Het boek der wijsheid

Rosalia Aguilar Solace Het boek der wijsheid recensie en informatie over het nieuwe fantasyboek en The Great Library of Tomorrow deel 1. Op 18 oktober 2024 verschijnt bij Uitgeverij Salto de Nederlandse vertaling van The Great Library of Tomorrow, het fantsyboek van de in Mexico geboren schrijfster Rosalia Aguilar Solace. Hier lees je informatie over de inhoud van de fantasy, de schrijfster en over de uitgave.

Rosalia Aguilar Solace Het boek der wijsheid recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Het boek der wijsheid, The Great Library of Tomorrow deel 1, de fantasyroman van Rosalia Aguilar Solace, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Rosalia Aguilar Solace Het boek der wijsheid

Het boek der wijsheid

The Great Library of Tomorrow 1

  • Auteur: Rosalia Aguilar Solace (Verenigde Staten)
  • Soort boek: fantasy
  • Origineel: The Great Library of Tomorrow (2023)
  • Uitgever: Uitgeverij Salto
  • Verschijnt: 18 oktober 2024
  • Omvang: 450 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het eerste fantasyboek van Rosalia Aguilar Solace

Helia is al eeuwenlang de Wijze van Hoop in de Great Library of Tomorrow, een magische plek waar verhalen en helden vanuit alle werelden worden verzameld en samenkomen.

De bibliotheek en de verbonden rijken van Papierwereld worden bedreigd door een oude vijand, de Asman, die het licht wil doven en het universum van Papierwereld wil vernietigen.

Na een confrontatie tussen Helia en de Asman, keert Helia gewond terug naar de bibliotheek om de andere Wijzen te waarschuwen. Maar daar vindt ze het Boek der Wijsheid – een constante gids voor de Wijzen – angstaanjagend stil. Hier start een race tegen de klok om het kwaad te stoppen. Zij, de andere Wijzen en een reeks aan nieuwe vrienden staan aan het begin van een groots avontuur dat meerdere werelden omspant.

Rosalia Aguilar Solace is geboren in Mexico-stad groeide op in Mexico en Californië, als telg van een schrijversfamilie. Haar vader was journalist en haar moeder academicus. Als vrij jong volgde in de voetsporen van haar vader en beleefde net als hem vele avonturen die haar schrijverschap inspireerde.

Bijpassende boeken