Mr. Cey's 101 haaksteken boek met oude en nieuwe haaksteken voor iedereen

Mr. Cey’s 101 haaksteken

Mr. Cey’s 101 haaksteken recensie, review en informatie over het handboek met oude en nieuwe haaksteken voor iedereen. Op 4 oktober 2024 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff het nieuwe boek van Mr. Cey over oude en nieuwe haaksteken. Hier lees je informatie over de inhoud van het hobbyboek, de schrijver en over de uitgave.

Mr. Cey’s 101 haaksteken recensie, review en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van 101 haaksteken, het nieuwe boek van Mr. Cey, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Mr. Cey's 101 haaksteken

Mr. Cey’s 101 haaksteken

Hét handboek met oude en nieuwe haaksteken voor iedereen

  • Auteur: Mr. Cey (Nederland)
  • Soort boek: haakboek, hobbyboek
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 4 oktober 2024
  • Omvang: 114 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe haakboek van Mr. Cey

Prachtig naslagwerk van Mr. Cey met 101 haaksteken in een handzaam formaat.

Hét handboek voor oude en nieuwe haaksteken van Mr. Cey, een van Nederlands meest bekende haakauteur en haakinfluencer. 101 verschillende haaksteken met foto, uitleg en haakschema, opgebouwd van eenvoudig tot complex, een must-have voor zowel beginners als gevorderden. Een inspirerend handboek voor elke haakliefhebber.

Een prachtig naslagwerk met 101 verschillende haaksteken van Mr Cey. Elke steek wordt duidelijk uitgelegd met foto’s, beschrijving en patroontekeningen, samen met een korte uitleg en tips. Het handzame boek start met makkelijke haaksteken en bouwt op naar meer uitdagende haaksteken. Een boek vol inspirerende haaksteken voor alle haaksters en dat alles voor een lage prijs!

Mr. Cey is de knuffelbaarste haker van Nederland. Al op jonge leeftijd pakte hij de draad op en sindsdien weet hij niet meer van ophouden. Inmiddels staan er al elf razend populaire haakboeken op zijn naam.

Bijpassende boeken en informatie