Middernacht in de kerstboekwinkel kerstroman van Jenny Colgan

Jenny Colgan – Middernacht in de kerstboekwinkel

Jenny Colgan Middernacht in de kerstboekwinkel recensie, review en informatie nieuwe kerstroman van de Schotse schrijfster. Op 24 september 204 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de Nederlandse vertaling van Midnight at the Cristmas Bookshop, de feelgood kerstroman van de uit Schotland afkomstige schrijfster Jenny Colgan. Hier lees je informatie over de inhoud van de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Jenny Colgan Middernacht in de kerstboekwinkel recensie, review en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Middernacht in de kerstboekwinkel, de feelgood kerstroman van Jenny Colgan, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Jenny Colgan Middernacht in de kerstboekwinkel

Middernacht in de kerstboekwinkel

  • Auteur: Jenny Colgan (Schotland)
  • Soort boek: Engelse feelgood kerstroman
  • Origineel: Midnight at the Christmas Bookshop (2023)
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 24 september 2024
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe kerstroman van Jenny Colgan

Het ideale kerstcadeau van Jenny Colgan voor jou: sfeervolle roman over de magie van boeken en de kracht van vriendschap.

De winter komt eraan in Edinburgh! Hoog tijd om de kerstballen af te stoffen, koekjes te bakken en de etalages feestelijk te versieren, zou je zeggen. In plaats daarvan wordt Carmen zonder pardon door haar zus op straat gezet, is de liefde van haar leven naar de andere kant van de wereld vertrokken en wordt de boekwinkel waar Carmen werkt omgetoverd tot de filmlocatie van een kitscherige kerstfilm. Waar is de magie van kerst?

Dan onthult Carmens eigenzinnige oudere baas een kerstwens die misschien nooit meer in vervulling zal gaan. Carmen heeft al haar verbeeldingskracht, de hulp van buren en vrienden, en haar liefde voor boeken nodig om deze en vele andere winterdromen werkelijkheid te laten worden.

De Engelse bestsellerauteur Jenny Colgan is geboren op 14 september 1972 in Prestwick, Ayrshire,  in Schotland en heeft in Engeland, Nederland, de VS en Frankrijk gewoond. Maar nu woont ze ten noorden van Edinburgh op de regenachtigste plek ter wereld, samen met haar man, drie kinderen en haar hond. Ze brak door in Nederland en Vlaanderen met haar vijfdelige Café Zon en Zee-serie en haar driedelige Happy ever after-serie. Ze verovert met elk nieuw boek en met haar geestige feelgoodstijl weer meer lezersharten. In 2023 startte opnieuw een nieuwe serie: Summer Skies.

Bijpassende boeken en informatie