Noortje Brink De kampeertrip recensie en informatie

Noortje Brink De kampeertrip

De kampeertrip

  • Schrijfster: Noortje Brink (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Loft Books
  • Verschijnt: 12 september 2024
  • Uitgave: ebook / luisterboek
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Noortje Brink De kampeertrip recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van De Kampeertrip de nieuwe thriller van Noortje Brink, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Flaptekst van de Frankrijk thriller van Noortje Brink

Is dit het nu, denkt Sanne. Na jaren fulltime moeder zijn begint het te knagen. Haar zoon Rijn is inmiddels zes en haar man Arjen is druk met zijn carrière en de lokale politiek. Ze verdient sinds kort wat bij door online kleding te verkopen, maar het is absoluut niet haar passie. Ze is in de dertig, maar wie is ze eigenlijk? Wat wil ze? Haar lifecoach raadt haar aan een dit-wil-ik-lijst te maken. Gelukkig staat haar beste vriendin Chantal klaar met raad en daad.

Een van Sannes dromen is kamperen in Frankrijk, op de natuurcamping waar zij naartoe ging toen ze klein was. Even geen resorts, zoals gewoonlijk. Arjen stemt met tegenzin in: hij werkt al zo hard, en ziet kamperen niet als uitrusten.

Eenmaal bij de camping aangekomen blijkt het daar niet helemaal te zijn hoe Sanne het zich herinnert. Is dit nog wel de idyllische en veilige plek uit haar jeugd?

Noortje Brink (1978) werd geboren in Nijmegen, waar ze nog altijd woont met haar man en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en afspreken met haar vriendinnen en leest het liefst thrillers en spannende verhalen. Ze schreef o.a. Hotel van sneeuwDe lockdown en Bloedhitte.

Bijpassende boeken