t Houdt een keer op boek van Hans Dorrestijn

Hans Dorrestijn – ’t Houdt een keer op

Hans Dorrestijn ’t Houdt een keer op recensie en informatie boek met de tekst van het gelijknamige theaterprogramma. Op 12 november 2024 verschijnt bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het nieuwe boek van schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijver en over de uitgave.

Hans Dorrestijn ’t Houdt een keer op recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van ’t Houdt een keer op, Een theateravond, het nieuwe boek van Hans Dorrestijn, dan besteden we er hier aandacht aan.

Hans Dorrestijn 't Houdt een keer op

’t Houdt een keer op

Een theateravond

  • Auteur: Hans Dorrestijn (Nederland)
  • Soort boek: theatertekst
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschijnt: 12 november 2024
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe boek van Hans Dorrestijn

‘Sorry lieve mensen, daar ben ik nog! Ik kan er ook niet zoveel aan doen. De tachtig gepasseerd, maar toch weer het podium op. Ik weet natuurlijk zelf ook wel dat ik niet eeuwig door kan gaan. Daarom heet mijn theaterprogramma ’t Houdt een keer op.

En het is nu ook in boekvorm te krijgen. Dat heeft een groot voor­deel voor de cabaretier: het publiek kan er niet doorheen hoesten. Dat was in mijn leven een elke avond terugkerende kleine ramp. Maar duizenden avonden achter elkaar is dat een grote ramp. Dit boek wordt een gezellige mix van kleine en grote rampen. Lezer, geniet in stilte.’

Hans Dorrestijn (16 juni 1940, Ede) is cabaretier en schrijver van verhalen, liedteksten en poëzie. Vanaf 2007 schreef hij zijn geliefde vogelverhalen, in 2016 gebundeld in Dorrestijns Volkomen Vogelgids. Zijn meest recente boek is Niemand houdt zijn hart zo vast als ik (2022). In 2015 kreeg hij de Tollensprijs toegekend voor zijn verdiensten aan de Nederlandse literatuur.

Bijpassende boeken en informatie