Rob Kamphues Crashen in de keuken, boek alles over een jaar F1. Op 19 januari 2024 verschijnt bij uitgeverij Inside het boek van Rob Kamphues over het Formule 1 jaar 2024. Je leest hier informatie over de inhoud van het boek en over de uitgave. Daarnaast kun je hier de boekbespreking, recensie en waardering vinden van Crashen in de keuken, geschreven door Rob Kamphues.
Rob Kamphues Crashen in de keuken recensie en informatie
Rob Kamphues is geboren op 16 september 1960 in Leiden. Hij stond in 1986 in de finale van het Leids Cabaret Festival, Vanaf 1986 tot het begin van het millennium trad hij op als cabaretier en maakte ook deel hij van het team van het tv/programma Kopspijkers. Langzamerhand verlegde hij zijn focus op het presenteren van tv/programma´s, in het afgelopen decennium vooral over auto´s en autosport.
Hij heeft ook een aantal boeken geschreven, zoals de roman De walvishoeder in 2020 en zijn voorlaatste boek Droom op wielen, over zijn wens om Formule 1 coureur te worden in 2020. Zijn nieuwste boek, het naslagwerk over het Formule 1 seizoen 2023, waarover je hier veel informatie kunt lezen, verschijnt medio januari 2024.
Crashen in de keuken
Alles over een jaar F1
- Auteur: Rob Kamphues (Nederland)
- Soort boek: Formule 1 boek, autosportboek
- Uitgever: Inside
- Verschijnt: 18 januari 2024
- Omvang: 208 pagina’s
- Uitgave: paperback / ebook
- Prijs: € 22,99
- Boek bestellen bij: Bol / Libris
Flaptekst van het boek van Rob Kamphues over Formule 1 in 2023
Na het populaire autosportprogramma Crashen in de keuken, nu ook een naslagwerk voor een jaar boordevol Formule 1. Alle grands prix komen langs.
Dit boek biedt uitkomst wanneer je even niet meer weet wie er het afgelopen seizoen waar won, bent vergeten welke kwalificatie Pérez wel Q3 haalde of hoe vaak Ferrari van Robert Doornbos het rapportcijfer ‘1’ kreeg.
Ook staat het vol weetjes waar je vrienden mee kunt imponeren, zoals ‘wanneer vond de grootste massacrash plaat. Vind je hier en daar een mooi verhaal om te lezen op een regenachtige zondagmiddag als er drie uur code rood is. Dit alles gelardeerd met de mooiste en meest memorabele foto’s van formule-1-fotograaf Peter van Egmond. En natuurlijk alle recepten die ik het afgelopen jaar uitprobeerde zoals een authentieke grammelschmalz.